13/08/2022 13/08/2022 Επ’ ευκαιρία αφ’ ενός της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και αφ’ ετέρου της επετείου των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, αναρτήθηκε ένα ηχητικό αφιέρωμα σε δύο σημαντικά θεομητορικά προσκυνήματα της Μικράς Ασίας και του Πόντου, στην Παναγία της Βουρλιώτισσα και την Παναγία Σουμελά.    Το αφιέρωμα αυτό προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
13 Αυγούστου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 18:47

Αφιέρωμα στα Θεομητορικά Προσκυνήματα του Πόντου και της Μικράς Ασίας από τα Κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στα Θεομητορικά Προσκυνήματα του Πόντου και της Μικράς Ασίας από τα Κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Επ’ ευκαιρία αφ’ ενός της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και αφ’ ετέρου της επετείου των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή, αναρτήθηκε ένα ηχητικό αφιέρωμα σε δύο σημαντικά θεομητορικά προσκυνήματα της Μικράς Ασίας και του Πόντου, στην Παναγία της Βουρλιώτισσα και την Παναγία Σουμελά.

 

Το αφιέρωμα αυτό προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς. Η εκπομπή αυτή μεταδόθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων