08/05/2022 08/05/2022 H Εκκλησία μας τίμησε χθες, Σάββατο, 7 Μαΐου, την ανακομιδή των λειψάνων του Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Νείλου του Μυροβλύτου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο αφιερώματα, που προέρχονται από την εκπομπή της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς με τίτλο “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”, η οποία και μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” 91,2 FM...
08 Μαΐου, 2022 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 11:34

Αφιέρωμα στη Σκήτη της Αγίας Τριάδος Καυσοκαλυβίων και στην Εύρεση των Ιερών Λειψάνων Οσίου Νείλου Μυροβλύτου

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στη Σκήτη της Αγίας Τριάδος Καυσοκαλυβίων και στην Εύρεση των Ιερών Λειψάνων Οσίου Νείλου Μυροβλύτου

H Εκκλησία μας τίμησε χθες, Σάββατο, 7 Μαΐου, την ανακομιδή των λειψάνων του Οσίου και θεοφόρου Πατρός ημών Νείλου του Μυροβλύτου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο αφιερώματα, που προέρχονται από την εκπομπή της ενορίας Αγίου Νείλου Πειραιώς με τίτλο “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”, η οποία και μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” 91,2 FM της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το ένα αφιέρωμα αφορά την Σκήτη Αγίας Τριάδος των Καυσοκαλυβίων, στην περιοχή της οποίας έζησε πλήθος μεγάλων Οσίων, αναμεσά τους και ο Άγιος Νείλος.

Το άλλο αφιέρωμα αφορά τον βίο του Αγίου Νείλου του Μυροβλύτου και την εύρεση των Ιερών του Λειψάνων σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων