25/10/2021 25/10/2021 Μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκη, παρουσιάστηκε από το Φωνητικό Σύνολο «ΑΘΥΡΜΑ» της Μουσικής Σχολής Καμινίων «ΜΕΛΩΔΙΑ», το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.  Το Σύνολο διηύθυνε η Μαέστρος Μαρία Κάτσαρη, και συνόδευαν: αφήγηση και σόλο τραγούδι ο Κωνσταντίνος Αμπατζούδης, κιθάρα ο Λευτέρης...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Πειραιώς
25 Οκτωβρίου, 2021 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 16:10

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη από το «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκη από το «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

Μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκη, παρουσιάστηκε από το Φωνητικό Σύνολο «ΑΘΥΡΜΑ» της Μουσικής Σχολής Καμινίων «ΜΕΛΩΔΙΑ», το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.


Το Σύνολο διηύθυνε η Μαέστρος Μαρία Κάτσαρη, και συνόδευαν: αφήγηση και σόλο τραγούδι ο Κωνσταντίνος Αμπατζούδης, κιθάρα ο Λευτέρης Συμιανάκης, μπουζούκι και μαντολίνο ο Γιάννης Λαμπράκης και στο πιάνο η Μαέστρος.

Η εκδήλωση, μεταδόθηκε από το διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της ζωής και της πορείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και της καθοριστικής του επίδρασης στην ελληνική μουσική.

Παράλληλα, το Σύνολο απέδωσε τα πιο γνωστά και αγαπημένα του τραγούδια, που σηματοδοτούν το αποτύπωμα του Μάνου Χατζιδάκη και αποτελούν πολύτιμη κληρονομιά και ανεκτίμητη παρακαταθήκη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων