16/10/2022 16/10/2022 Με την χάρη του Θεού, θα τιμηθεί πανηγυρικά στην ενορία μας, στον Iερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς (Γ. Θεοτόκη 49, Πειραιάς) το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου η ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός  Γερασίμου του Νέου Ασκητού, προστάτου και εφόρου της Κεφαλληνίας. Την παραμονή 19 Οκτωβρίου, στις 18.00 θα τελεσθεί μέγας...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
16 Οκτωβρίου, 2022 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2022 - 11:45

Αφιέρωμα στο νησί της Κεφαλονιάς από τα κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στο νησί της Κεφαλονιάς από τα κατηχητικά του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Με την χάρη του Θεού, θα τιμηθεί πανηγυρικά στην ενορία μας, στον Iερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς (Γ. Θεοτόκη 49, Πειραιάς) το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου η ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός  Γερασίμου του Νέου Ασκητού, προστάτου και εφόρου της Κεφαλληνίας.

Την παραμονή 19 Οκτωβρίου, στις 18.00 θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση στον Άγιο Γεράσιμο. Το πρωί της 20ης Οκτωβρίου θα τελεσθεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα ηχητικά αφιερώματα των στελεχών Νεότητος της ενορίας, το ένα στον Άγιο Γεράσιμο και το άλλο στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Αμφότερα προέρχονται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς.

Η εκπομπή μεταδόθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων