06/06/2022 06/06/2022 Στην ενορία Αγίου Νείλου Πειραιώς τιμάται πανηγυρικά η μνήμη του Οσίου Παναγή καθώς ο Ιερός Ναός κατέχει ως πολύτιμο θησαυρό τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου. Γι αυτό τον λόγο η ενορία δημοσιοποίησε ένα ηχητικό αφιέρωμα που προέρχεται από την εκπομπή της Νεότητας της ενορίας “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”. Η εκπομπή ματαδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
06 Ιουνίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 12:32

Αφιέρωμα στον Άγιο Παναγή Μπασιά από τα στελέχη Νεότητος του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Άγιο Παναγή Μπασιά από τα στελέχη Νεότητος του Αγίου Νείλου Πειραιώς

Στην ενορία Αγίου Νείλου Πειραιώς τιμάται πανηγυρικά η μνήμη του Οσίου Παναγή καθώς ο Ιερός Ναός κατέχει ως πολύτιμο θησαυρό τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου. Γι αυτό τον λόγο η ενορία δημοσιοποίησε ένα ηχητικό αφιέρωμα που προέρχεται από την εκπομπή της Νεότητας της ενορίας “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”.

Η εκπομπή ματαδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία” 91,2 FM της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Οι Θεοφόροι Πατέρες της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου να είναι βοήθεια και στήριγμα για όλους μας. H Εκκλησία μας, φέτος μέσα στην Αναστάσιμη χαρά του Πεντηκοσταρίου, στη μετάβαση από την εορτή της Αναλήψεως στην προσμονή της καθόδου του Αγίου Πνεύματος, στην εορτή της Πεντηκοστής τιμάει την Τρίτη 7 Ιουνίου την μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων