07/02/2023 07/02/2023 Επ’ ευκαιρία του εορτασμού του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, τα στελέχη της Νεότητας της ενορίας του Αγίου Νείλου Πειραιώς ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Όσιο, του οποίου το Ιερό Σκήνωμα φυλάσσεται άφθαρτο στην βυζαντινή ομώνυμη Ιερά Μονή στο όρος Ελικώνας της Βοιωτίας. Το αφιέρωμα προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των στελεχών, αποφοίτων...
Ενορίες : Αγίου Νείλου Πειραιώς
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 14:58

Αφιέρωμα στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω από την ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Όσιο Λουκά τον εν Στειρίω από την ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επ’ ευκαιρία του εορτασμού του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω, τα στελέχη της Νεότητας της ενορίας του Αγίου Νείλου Πειραιώς ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Όσιο, του οποίου το Ιερό Σκήνωμα φυλάσσεται άφθαρτο στην βυζαντινή ομώνυμη Ιερά Μονή στο όρος Ελικώνας της Βοιωτίας.

Το αφιέρωμα προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση”, των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς. Οι εκπομπές αυτές μεταδόθηκαν από τoν ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm”.

Φωτογραφικό οδοιπορικό ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων