25/05/2023 25/05/2023 Στο πλαίσιο σειράς αφιερωμάτων σε αγιασμένους Αγιορείτες γέροντες, ο Ιερός Ναός Αγίου Νείλου Πειραιώς παρουσιάζει ένα ηχητικό αφιέρωμα στους Αγιορείτες Γέροντες Μιχαήλ και Ευδόκιμο από το αρχείο του διαδικτυακού καναλιού της ενορίας. Ακούστε το αφιέρωμα στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα: Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή των στελεχών Νεότητος «Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες» και μεταδόθηκε στις 19...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς
25 Μαΐου, 2023 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 16:49

Αφιέρωμα στους Αγιορείτες Γέροντες Μιχαήλ και Ευδόκιμο από τα Κατηχητικά του I.N. Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στους Αγιορείτες Γέροντες Μιχαήλ και Ευδόκιμο από τα Κατηχητικά του I.N. Αγίου Νείλου Πειραιώς

Στο πλαίσιο σειράς αφιερωμάτων σε αγιασμένους Αγιορείτες γέροντες, ο Ιερός Ναός Αγίου Νείλου Πειραιώς παρουσιάζει ένα ηχητικό αφιέρωμα στους Αγιορείτες Γέροντες Μιχαήλ και Ευδόκιμο από το αρχείο του διαδικτυακού καναλιού της ενορίας.

Ακούστε το αφιέρωμα στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα:

Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή των στελεχών Νεότητος «Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες» και μεταδόθηκε στις 19 Μαϊου 2018 από τoν ραδιοφωνικό σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων