04/11/2022 04/11/2022 Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 από τις 09.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης που φέρει το όνομα «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης» και βρίσκεται κάτω από το Ναό της Αγίας Μαρίνας (είσοδος από Αγίας Μαρίνας 39). Η αιμοδοσία θα τελεσθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του...
Ενορίες : ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ
04 Νοεμβρίου, 2022 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 19:54

Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης: Εθελοντική αιμοδοσία

Διαδώστε:
Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης: Εθελοντική αιμοδοσία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 από τις 09.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης που φέρει το όνομα «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης» και βρίσκεται κάτω από το Ναό της Αγίας Μαρίνας (είσοδος από Αγίας Μαρίνας 39).

Η αιμοδοσία θα τελεσθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με χρήση μάσκας, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την πολιτεία για την προάσπιση της δημοσίας υγείας, τόσο για την προστασία του υγειονομικού προσωπικού όσο και των αιμοδοτών. Για την απρόσκοπτη συμμετοχή σας στην διαδικασία της αιμοδοσίας συμβάλει ένα καλό πρωινό.

Επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων αιμοδοτών, την διαδικασία αιμοδοσίας, αν πληρούν τα βασικά κριτήρια αιμοδοσίας καθώς και πότε δεν επιτρέπεται να αιμοδοτήσουν έχετε τη δυνατότητα να πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.

Απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή σας στην αιμοδοσία είναι:

  1. Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα Οδήγησης),
  2. Ο Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο ιερέα της εθελοντικής δράσης της αιμοδοσίας π. Λάμπρο στο τηλέφωνο 6977 922135 είτε στον γραμματέα της επιτροπής αιμοδοσίας κ. Δημήτριο Ξεσφύγγη στο τηλέφωνο 6972 313256.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων