24/10/2021 30/11/2021 Με τη Χάρη του Θεού, έπειτα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, ο Αγιασμός για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Μετά τον Αγιασμό ακολούθησαν ευχές και καλωσόρισμα από τον π. Ιωάννη Σουρλίγγα, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο και τη...
Ενορίες : Άγιος Βασίλειος Τριπόλεως
24 Οκτωβρίου, 2021 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 1:16

Άγιασμος έναρξης Κατηχητικού Σχολείου στην Τρίπολη

Διαδώστε:
Άγιασμος έναρξης Κατηχητικού Σχολείου στην Τρίπολη

Με τη Χάρη του Θεού, έπειτα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, τελέσθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, ο Αγιασμός για την έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Μετά τον Αγιασμό ακολούθησαν ευχές και καλωσόρισμα από τον π. Ιωάννη Σουρλίγγα, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο και τη σπουδαιότητα του Κατηχητικού Σχολείου και τα ωφέλιμα πράγματα που θα αποκομίσουν σε αυτό, οι μικροί φίλοι του Χριστού.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 11.00 – 12.00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας, στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου (Ανεξαρτησίας) τηρουμένων των μέτρων κατά του κορωνοιού.

 

 

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων