23/03/2019 23/03/2019 Η Ενορία Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος δημοσιεύει επίκαιρο, εορταστικό μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook: Αγαπητοί Ενορίτες Ξημερώνει πάλι η αγία μέρα. Ξημερώνει η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Ας υψώσουμε όλοι στα μπαλκόνια μας τα ιερά Σύμβολα του Γένους μας, την Γαλανόλευκη με τον Τίμιο Σταύρο. Ας...
Ενορίες : Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος
23 Μαρτίου, 2019 - 17:16

Άγιοι Θεόδωροι Ν. Ορεστιάδος: “Αγαπητοί Ενορίτες, ξημερώνει πάλι η αγία μέρα”

Διαδώστε:
Άγιοι Θεόδωροι Ν. Ορεστιάδος: “Αγαπητοί Ενορίτες, ξημερώνει πάλι η αγία μέρα”

Η Ενορία Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος δημοσιεύει επίκαιρο, εορταστικό μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο Facebook:

Αγαπητοί Ενορίτες

Ξημερώνει πάλι η αγία μέρα. Ξημερώνει η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Ας υψώσουμε όλοι στα μπαλκόνια μας τα ιερά Σύμβολα του Γένους μας, την Γαλανόλευκη με τον Τίμιο Σταύρο. Ας εκκλησιαστούμε το πρωί να ευχαριστήσουμε τον Θεό και εν συνεχεία να παραβρεθούμε στην παρέλαση να τιμήσουμε αυτούς που μας χάρισαν την ελευθερία.

Στην εποχή μας, είναι ανάγκη αλλά και χρέος μας να προβάλλουμε τα ιδανικά του Έθνους μας και να τα μεταλαμπαδευσουμε στις νεότερες γενιές.

Χρόνια πολλά σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων