29/05/2019 29/05/2019 Η Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης σε συνεργασία‭ ‬με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μουσικών στο δρόμο που έχει καθιερώσει, ερμήνευσαν στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική σχολή, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Λαρίσης
29 Μαΐου, 2019 - 12:18

Άγιος Νικόλαος-Ζωντανή Ενορία – Αληθινή Συντροφιά!

Διαδώστε:
Άγιος Νικόλαος-Ζωντανή Ενορία – Αληθινή Συντροφιά!

Η Παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης σε συνεργασία‭ ‬με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο των μουσικών στο δρόμο που έχει καθιερώσει, ερμήνευσαν στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική σχολή, την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 στις 9:00 το βράδυ έντεχνα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του κ. Νικολάου Οικονόμου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ήταν μία διαφορετική νύχτα μέσα στην πολύβουη πλατεία Ταχυδρομείου της πόλεως μας. Εκεί, όπου πριν από λίγες μέρες, συγκεντρώνονταν οι πολιτικοί Αρχηγοί για να αναπτύξουν τις θέσεις των κομμάτων τους.

Αυτό το βράδυ, η παιδική χορωδία του Αγίου Νικολάου Λαρίσης έδωσε μία άλλη νότα στο κέντρο της πόλεως, παρουσιάζοντας έντεχνα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε τόσο από εκείνους που γνώριζαν για την παρουσία και ήλθαν να ακούσουν, αλλά πολύ περισσότερο από εκείνους, οι οποίοι καθόντουσαν στις καφετέριες της πόλης και απολάμβαναν τον καφέ τους, καθώς και από τους περαστικούς που έκαναν στάση και κατέθεταν είτε με το χαμόγελο τους είτε με την έκπληξη τους, τον θαυμασμό και τον έπαινο σ’ αυτά τα μικρά παιδιά, που ξέρουν με τις παιδικές φωνές τους να προσφέρουν χαρά όπου και αν η Εκκλησία τους έχει επιστρατεύσει.


Στη διεύθυνση της χορωδίας ήταν ο κ. Νικόλαος Οικονόμου. Συνόδευσαν στο πιάνο η κα Ιωάννα Σιοπούδη, στο μπουζούκι ο κ. Αθανάσιος Κατσαρός και ο Μηνάς Σιμιτσής και στα κρουστά ο Αλέξανδρος Σιμόπουλος.
Τον συντονισμό ανέλαβε η κα Μαρία Μουρτζανού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων