18/02/2021 18/02/2021 «…προπορεύσῃ γὰρ πρὸ προσώπου Κυρίου ἑτοιμάσαι ὁδοὺς αὐτοῦ…» Με αυτά το λόγια ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, της περιοχής που επλήγη σημαντικά από την Μήδεια, καθαρίζει τον χώρο έξω από τον ναό. Ο Ιερός Ναός δεδομένων των δύσκολων καιρικών συνθηκών αλλά και της πολύωρης διακοπής ρεύματος που επικρατούν...
Ενορίες : Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 10:21

Άγιος Στέφανος- Μήδεια: «…ἑτοιμάσαι ὁδοὺς αὐτοῦ…»

Διαδώστε:
Άγιος Στέφανος- Μήδεια: «…ἑτοιμάσαι ὁδοὺς αὐτοῦ…»

«…προπορεύσῃ γὰρ πρὸ προσώπου Κυρίου ἑτοιμάσαι ὁδοὺς αὐτοῦ…»

Με αυτά το λόγια ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, της περιοχής που επλήγη σημαντικά από την Μήδεια, καθαρίζει τον χώρο έξω από τον ναό.


Ο Ιερός Ναός δεδομένων των δύσκολων καιρικών συνθηκών αλλά και της πολύωρης διακοπής ρεύματος που επικρατούν στην περιοχή, καλεί τους ενορίτες να ενημερώσουν αν γνωρίζουν κάποιες οικογένειες που στερούνται από βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

“Παρακαλούμε, όσοι χρειάζονται βοήθεια ή όσους τυχόν ξέρετε ότι έχουν ανάγκη λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρέχουμε ψωμί, τρόφιμα και ζεστό φαγητό, με αγάπη από το ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ μας, ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ! Μη διαστάσετε! Θα το χαρούμε !!” αναφέρει χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων