01/11/2022 02/11/2022 Άγνωστοι άρπαξαν χρηματικό ποσό περίπου 30.000 ευρώ, 15 λίρες, αλλά και διάφορα χρυσά αντικείμενα το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2022 από τα γραφεία του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο. Την κλοπή διαπίστωσε ο Επίτροπος του ναού και ενημέρωσε την Aστυνομία. Οι δράστες έδρασαν παρά το γεγονός ότι στον χώρο λειτουργεί σύστημα...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου
01 Νοεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 0:23

Αγρίνιο: Κλοπή στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου

Διαδώστε:
Αγρίνιο: Κλοπή στα γραφεία του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου

Άγνωστοι άρπαξαν χρηματικό ποσό περίπου 30.000 ευρώ, 15 λίρες, αλλά και διάφορα χρυσά αντικείμενα το απόγευμα της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2022 από τα γραφεία του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο.

Την κλοπή διαπίστωσε ο Επίτροπος του ναού και ενημέρωσε την Aστυνομία. Οι δράστες έδρασαν παρά το γεγονός ότι στον χώρο λειτουργεί σύστημα ασφαλείας και ξήλωσαν την κάμερα, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν τα κάγκελα από το παράθυρο των γραφείων που βρίσκονται δίπλα από τον Ιερό Ναό. Τα χρήματα και τα τιμαλφή αφαιρέθηκαν από χρηματοκιβώτιο, όπου φυλάσσονταν.

Εκτιμάται από τον τρόπο που έδρασαν ότι οι δράστες είχαν πληροφορίες, βάσει των οποίων ενήργησαν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

 

(Φωτογραφίες: agriniopress.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων