09/06/2021 09/06/2021 Το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου 2021 επί τη εορτή της Αποδόσεως της Λαμπροφόρου Εορτής της Αναστάσεως τελέσθηκε με πλήρη κατάνυξη στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, ο Εσπερινός, ο Αναστάσιμος Κανόνας και η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο εφημέριος του ιερού ναού Οικονόμος Κυριακός Κοκκάλας με την...
Ενορίες : Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου
09 Ιουνίου, 2021 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2021 - 21:55

Αγρυπνία Αποδόσεως του Πάσχα στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου

Διαδώστε:
Αγρυπνία Αποδόσεως του Πάσχα στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου

Το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιουνίου 2021 επί τη εορτή της Αποδόσεως της Λαμπροφόρου Εορτής της Αναστάσεως τελέσθηκε με πλήρη κατάνυξη στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αμαρύνθου με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, ο Εσπερινός, ο Αναστάσιμος Κανόνας και η Αναστάσιμος Θεία Λειτουργία, στην οποία ιερούργησε ο εφημέριος του ιερού ναού Οικονόμος Κυριακός Κοκκάλας με την συμμετοχή του Ιεροψάλτη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημητρίου Πετρογιάννη αλλά και των πιστών που συμμετείχαν στην αναστάσιμη αγρυπνία και να συμψάλουν το Χριστός Ανέστη.

Πριν την απόλυση ο π. Κυριακός ευχήθηκε καταλλήλως στους πιστούς που συμμετείχαν στην κατανυκτική αγρυπνία αλλά και για τους μαθητές που δίνουν για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων