06/08/2020 06/08/2020 Διαδικτυακά θα μεταδοθεί η Αγρυπνία το Σάββατο 8 Αυγούστου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς μέσω της ιστοσελίδας της www.enoriaendrasei.gr. Όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την Ιερά Αγρυπνία μέσω διαδικτύου (Όρθρο και Θεία Λειτουργία) μπορούν να συνδεθούν από τις 21.45 στο σάιτ της ενορίας (μετά την εορτήν της Μεταμορφώσεως – Ματθίου Αποστόλου). Η Λειτουργία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 0.30...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
06 Αυγούστου, 2020 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2020 - 12:25

Αγρυπνία και διαδικτυακά στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Αγρυπνία και διαδικτυακά στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί η Αγρυπνία το Σάββατο 8 Αυγούστου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς μέσω της ιστοσελίδας της www.enoriaendrasei.gr. Όσοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την Ιερά Αγρυπνία μέσω διαδικτύου (Όρθρο και Θεία Λειτουργία) μπορούν να συνδεθούν από τις 21.45 στο σάιτ της ενορίας (μετά την εορτήν της Μεταμορφώσεως – Ματθίου Αποστόλου). Η Λειτουργία θα ολοκληρωθεί περίπου στις 0.30 μ.μ. ξημερώματα Κυριακής.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας ευλαβικά από το σπίτι τους, να συμμετέχουν εξ αποστάσεως με την προσευχή τους στα τελούμενα.

• Το LINK της μετάδοσης της αγρυπνίας είναι και εδώ: https://youtu.be/h0mQ43u9U4Y

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων