23/11/2023 24/11/2023 Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της εορτής των Εισοδίων και για τη μνήμη των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Αικατερίνης και Μερκουρίου – Προσκύνηση θαυματουργού Εικόνας Παναγίας «Ρίζα του Ιεσσαί» εκ Μικράς Ασίας και Ιερών Λειψάνων στο Ηράκλειο Αττικής Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. έως 12.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου...
Ενορίες : I.N. Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής
23 Νοεμβρίου, 2023 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 1:36

Αγρυπνία και προσκύνημα Εικόνας της Παναγίας «Ρίζα του Ιεσσαί» στο Ηράκλειο Αττικής

Διαδώστε:
Αγρυπνία και προσκύνημα Εικόνας της Παναγίας «Ρίζα του Ιεσσαί» στο Ηράκλειο Αττικής

Ιερά Αγρυπνία για την Απόδοση της εορτής των Εισοδίων και για τη μνήμη των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Αικατερίνης και Μερκουρίου – Προσκύνηση θαυματουργού Εικόνας Παναγίας «Ρίζα του Ιεσσαί» εκ Μικράς Ασίας και Ιερών Λειψάνων στο Ηράκλειο Αττικής

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. έως 12.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία επί τη Αποδόσει της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και τη μνήμη των Αγίων Μεγαλομαρτύρων Αικατερίνης και Μερκουρίου.

Στον Ιερό Ναό φιλοξενείται προς ευλογία και αγιασμό των πιστών, μέχρι και το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2023, η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Ρίζα του Ιεσσαί», εκ Μικράς Ασίας και θα τεθούν προς προσκύνηση Ιερά Λείψανα Αγίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων