11/06/2019 11/06/2019 Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 με την παρουσία πλήθους πιστών στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης , τελέστηκε Ιερά αγρυπνία προς τιμήν της Παναγίας του Άξιον Εστί όπου γνήσιο αντίγραφο φυλάσσεται στο Ναό. Η Αγρυπνία τελέστηκε με την ακολουθία του μεγάλου Εσπερινού στον οποίο πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους της ενορίας...
Ενορίες : Ιερός ναός Αγίου Μεταμορφόσεως του Σωτηρος Θεσσαλονίκης
11 Ιουνίου, 2019 - 10:27

Αγρυπνία προς τιμή του Άξιον Εστί

Διαδώστε:
Αγρυπνία προς τιμή του Άξιον Εστί

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 με την παρουσία πλήθους πιστών στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Θεσσαλονίκης , τελέστηκε Ιερά αγρυπνία προς τιμήν της Παναγίας του Άξιον Εστί όπου γνήσιο αντίγραφο φυλάσσεται στο Ναό.

Η Αγρυπνία τελέστηκε με την ακολουθία του μεγάλου Εσπερινού στον οποίο πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους της ενορίας προς ευλογία των πιστών και στη συνέχεια τελέστηκε ο αγιασμός παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Ιάκωβου Αθανασίου. Την ακολουθία του ‘Ορθρου και στη συνέχεια την Θεία Λειτουργία τέλεσε μαζί με τους ιερείς π. Ευστάθιο , π. Χρήστο και π. Ιωάννη ο προιστάμενος του Ναού Αρχιμ. Νικόλαος Παπαγεωργίου όπου έδωσαν πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Την αγρυπνία παρακολούθησαν αρκετοί ευσεβείς χριστιανοί οι οποίοι γέμισαν τον ιερό ναό και προσέτρεξαν να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων