11/12/2019 11/12/2019 Ιερά αγρυπνία τελέστηκε την Τρίτη 10/12/2019, κατά την διάρκεια της παραμονής των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης της Ρωσσίδος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος Αττικής. Την Ιερά αγρυπνία τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ν. Φιλαδελφείας Αρχιμ. Χρύσανθος Καρατζαφέρης και ο Ιεροδ. Ιγνάντιος Ζήσης,...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2019 - 17:48

Αγρύπνησαν ενώπιον των Λειψάνων της Αγία Ματρώνης

Διαδώστε:
Αγρύπνησαν ενώπιον των Λειψάνων της Αγία Ματρώνης

Ιερά αγρυπνία τελέστηκε την Τρίτη 10/12/2019, κατά την διάρκεια της παραμονής των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ματρώνης της Ρωσσίδος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος Αττικής.

Την Ιερά αγρυπνία τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ν. Φιλαδελφείας Αρχιμ. Χρύσανθος Καρατζαφέρης και ο Ιεροδ. Ιγνάντιος Ζήσης, κληρικοί της ως άνω Μητροπόλεως εκ της οποίας προσκομίσθησαν τα Ιερά Λείψανα.

Τα Άγια Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό έως αύριο Πέμπτη 12/12/2019 στις 4:00 μ.μ. το απόγευμα, τα οποία τιμητικά θα συνοδευτούν στον Ι.Ναό Ευαγγελιστρίας Ν. Ιωνίας, όπου φυλάσσονται και θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Fb Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος – Αττικής

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων