13/08/2020 13/08/2020 Τα εγκώμια της Παναγίας έμπροσθεν του Ιερού Κουβουκλίου (Επιταφίου), κατά το Ιεροσολυμίτικο τυπικό, θα ψαλλούν σήμερα Πέμπτη, 13 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό και την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού κανόνος στην Παναγία μας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νικαίας. Η εκκλησία καλεί τους φιλέορτους και φιλάγιους ενορίτες και φίλους του...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Νικαίας
13 Αυγούστου, 2020 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 15:38

“Αί γενεαί πάσαι μακαρίζομέν Σε, την μόνην Θεοτόκον…”

Διαδώστε:
“Αί γενεαί πάσαι μακαρίζομέν Σε, την μόνην Θεοτόκον…”

Τα εγκώμια της Παναγίας έμπροσθεν του Ιερού Κουβουκλίου (Επιταφίου), κατά το Ιεροσολυμίτικο τυπικό, θα ψαλλούν σήμερα Πέμπτη, 13 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό και την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού κανόνος στην Παναγία μας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νικαίας.

Η εκκλησία καλεί τους φιλέορτους και φιλάγιους ενορίτες και φίλους του Ναού να προστρέξουν και “έν Ψαλμοίς και ύμνοις και ωδαίς πνευματικές, άδοντες και ψάλλοντες” να τιμήσουν την Κυρία Θεοτόκο, τη Μητέρα και προστάτιδα του Έθνους μας, και όλων ημών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων