17/09/2020 17/09/2020 O Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει φέτος την 45η Αιμοδοσία και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Γι’ αυτό παρακαλεί όσους δουν αυτή την δημοσίευση: α) Να προωθήσετε το μήνυμα και να ενημερώσετε όσο περισσότερους μπορείτε, προτρέποντάς τους να συμμετάσχουν. β) Να τυπώσετε και να αναρτήσετε την αφίσα μας στην είσοδο της πολυκατοικίας σας ή...
Ενορίες : Αγία Κυριακή Παλαιού Φαλήρου
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 20:46

Αιμοδοσία στην Αγία Κυριακή Αμφιθέας

Διαδώστε:
Αιμοδοσία στην Αγία Κυριακή Αμφιθέας

O Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει φέτος την 45η Αιμοδοσία και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Γι’ αυτό παρακαλεί όσους δουν αυτή την δημοσίευση:

α) Να προωθήσετε το μήνυμα και να ενημερώσετε όσο περισσότερους μπορείτε, προτρέποντάς τους να συμμετάσχουν.
β) Να τυπώσετε και να αναρτήσετε την αφίσα μας στην είσοδο της πολυκατοικίας σας ή να την αναρτήσετε σε γνωστές σας ιστοσελίδες η προφίλ ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
γ) Να συμμετάσχετε κι εσείς στην αιμοδοσία μας αν έχετε την δυνατότητα.

Η Αιμοδοσία θα γίνει στην αίθουσα κάτω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής Π. Φαλήρου την Κυριακή 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 από τις 10:00 πμ ἔως τις 1:00 μμ

Όσοι θελήσουν να δώσουν αίμα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ απαραίτητη, επίσης, είναι η προστατευτική μάσκα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οἱ ἀνάγκες σέ αἷμα πού ὑπάρχουν στήν πατρίδα μας εἶναι μεγάλες. Ἡ προσφορά αἵματος εἶναι ἀναντικατάστατη. Εἶναι δυνατή ἀπό τούς περισσότερους. Εἶναι ἀκίνδυνη, ὠφέλιμη, ἀνώδυνη, φιλάνθρωπη καί θεάρεστη. Εἶναι καθήκον ὅλων μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων