03/05/2020 03/05/2020 Ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καλεί όλους τους ενορίτες μας από 18 έως και 65 ετών, που είναι ήδη ή επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες, στην «Εθελοντική Αιμοδοσία» για την Τράπεζα Αίματος της Ενορίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 από τις 9:30 μέχρι...
Ενορίες : Τιμίου Σταυρού Χολαργού
03 Μαΐου, 2020 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2020 - 13:00

Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού στις 10 Μαΐου

Διαδώστε:
Αιμοδοσία στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού στις 10 Μαΐου

Ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» καλεί όλους τους ενορίτες μας από 18 έως και 65 ετών, που είναι ήδη ή επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες, στην «Εθελοντική Αιμοδοσία» για την Τράπεζα Αίματος της Ενορίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 από τις 9:30 μέχρι 13:30 στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις για την διασφάλιση της υγείας όλων.

“Γνωρίζοντας την βαθιά ευαισθησία σας, σας καλούμε να βοηθήσετε όχι μόνο δίνοντας αίμα, αλλά και συμμετέχοντας στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και άλλων συνανθρώπων μας, μεταφέροντας το μήνυμα αυτό στην οικογένειά σας, σε γείτονες, σε γνωστούς και φίλους, παρακινώντας τους να προσφέρουν και αυτοί αίμα αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο του. Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και τα οφέλη είναι πολλαπλά, ο δε φόβος είναι αδικαιολόγητος. Η Τράπεζα Αίματος της Ενορίας, αναλογικά προς την προσέλευση των ενοριτών, δύναται να καλύπτει ανάγκες των ενοριτών μας για αίμα. Στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για αίμα, οι ενορίτες μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του Ε.Φ.Τ. Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αρίσταρχο Γκρέκα ή στον Γραμματέα κ. Φίλιππο Τακόπουλο. Να θυμάστε ότι η βοήθειά σας προς τον συνάνθρωπο επιστρέφει σε σας, τις οικογένειες και τους φίλους σας. Διότι η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη, είναι πάνω απ’ όλα Ανθρωπιά. Το αίμα είναι ζωή! Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε την σημασία αυτής της προσφοράς”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων