18/09/2021 18/09/2021 Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, δυστυχώς, με την καταστροφική πανδημία του COVID-19 – η οποία εξακολουθεί να επηρεάζει με δραματικό τρόπο την καθημερινότητα όλης της ανθρωπότητας- ο αριθμός των ανθρώπων αυτών ολοένα και αυξάνει....
Ενορίες : Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 21:48

Αιμοδοσία την Κυριακή στη Φανερωμένη Χολαργού

Διαδώστε:
Αιμοδοσία την Κυριακή στη Φανερωμένη Χολαργού

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, δυστυχώς, με την καταστροφική πανδημία του COVID-19 – η οποία εξακολουθεί να επηρεάζει με δραματικό τρόπο την καθημερινότητα όλης της ανθρωπότητας- ο αριθμός των ανθρώπων αυτών ολοένα και αυξάνει. Ως αποτέλεσμα, κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος διαρκώς μειώνονται.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, στην αίθουσα του «Σημάντρου», Ελ. Βενιζέλου 59Α, από ώρα 09:00 π.μ., οι υπεύθυνοι της Αιμοδοσίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, σας περιμένουν για να ενώθουν οι δυνάμεις σε μια υπόθεση ζωής που αφορά όλους μας. 

Επισημάνσεις εκ μέρους της Ενορίας:

1) Την ημέρα της Αιμοδοσίας θα χρειαστεί να θυμόμαστε το Α.Μ.Κ.Α. μας και, βέβαια, από την προηγούμενη ημέρα, θα πρέπει να μην έχουμε πάρει φάρμακα, ούτε να έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Επίσης, λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων προστασίας της υγείας όλων από τον κορωνοϊό, θα χρειαστεί να είμαστε όλοι οπλισμένοι με υπομονή. Για το λόγο αυτό, η ώρα λήξης της αιμοδοσίας ενδέχεται να παραταθεί και πέραν της καθορισμένης (13:30), ανάλογα με την προσέλευση.

2) Πριν την προσέλευσή σας, φροντίστε να έχετε ενημερωθεί για τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με τα προαπαιτούμενα για τους υποψήφιους αιμοδότες. Αντίστοιχη ενημέρωση θα αναρτηθεί και στην ενότητα «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ» στην ιστοσελίδα του Ναού μας (www.faneromenihol.gr), μόλις οριστικοποιηθούν και μας γνωστοποιηθούν οι οδηγίες αυτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων