12/08/2020 12/08/2020 Ένα μήνυμα ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης έγραψε στο χρονολόγιό του στο facebook o προϊστάμενος του ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, πατήρ Γεώργιος Σχοινάς, προς όλους εκείνους που βοήθησαν και πάλι, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα προϊόντα και να μοιραστούν 130 νέα δέματα αγάπης σε εμπερίστατους αδελφούς μας: «Με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Φιλοπάππου
12 Αυγούστου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 16:01

Ακόμα 130 δέματα αγάπης από τον Άγιο Νικόλαο Φιλοπάππου

Διαδώστε:
Ακόμα 130 δέματα αγάπης από τον Άγιο Νικόλαο Φιλοπάππου

Ένα μήνυμα ευχαριστιών και ευγνωμοσύνης έγραψε στο χρονολόγιό του στο facebook o προϊστάμενος του ναού Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου, πατήρ Γεώργιος Σχοινάς, προς όλους εκείνους που βοήθησαν και πάλι, ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα προϊόντα και να μοιραστούν 130 νέα δέματα αγάπης σε εμπερίστατους αδελφούς μας:

«Με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου και αυτό το μήνα δόθηκαν 130 δέματα τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη από την δική μας στήριξη.
Όλο αυτό το έργο γίνεται χάρη στην αγάπη σας και τη διαρκή μέριμνα σας για τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για την επιβίωση τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας παροτρύνουμε να είσαστε πάντα αρωγοί στα έργα αγάπης της Εκκλησίας μας.

Καλή Παναγιά!»

π. Γεώργιος Σχοινάς

Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο π. Νεκτάριος Στογιάννης να φροντίζει τη διανομή των δεμάτων αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων