01/10/2022 01/10/2022 Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Δευτέρα, θα τελείται στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, εναλλάξ κάθε εβδομάδα ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Η ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως θα ξεκινούν στις 5 το απόγευμα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιερός Ναός Αναλήψεως...
Ενορίες : ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΒΟΛΟΥ
01 Οκτωβρίου, 2022 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 10:57

Ανάληψη Βόλου: Παρακλήσεις Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου

Διαδώστε:
Ανάληψη Βόλου: Παρακλήσεις Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου

Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Δευτέρα, θα τελείται στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, εναλλάξ κάθε εβδομάδα ο Παρακλητικός Κανόνας του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Η ακολουθία του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως θα ξεκινούν στις 5 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου είναι ο μοναδικός Ιερός Ναός της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού που διαθέτει δύο Ιερά Παρεκκλήσια του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου στα δύο κλίτη του γυναικωνίτου του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων