06/10/2021 06/10/2021 Για δέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις «Ενορία εν δράσει» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Κάθε ημέρα τελούνται ιερές Ακολουθίες και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις πνευματικού περιεχομένου. Αύριο 07/10 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί μουσική παράσταση για την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας με θέμα «Από το σκοτάδι της σκλαβιάς στο λυκαυγές της λευτεριάς» . Υπεύθυνος...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
06 Οκτωβρίου, 2021 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 17:22

Από το σκοτάδι της σκλαβιάς στο λυκαυγές της λευτεριάς

Διαδώστε:
Από το σκοτάδι της σκλαβιάς στο λυκαυγές της λευτεριάς

Για δέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις «Ενορία εν δράσει» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Κάθε ημέρα τελούνται ιερές Ακολουθίες και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις πνευματικού περιεχομένου.

Αύριο 07/10 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί μουσική παράσταση για την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας με θέμα «Από το σκοτάδι της σκλαβιάς στο λυκαυγές της λευτεριάς» . Υπεύθυνος θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρίστος Κυριακόπουλος.

Στις 21:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

Την Παρασκευή 08/10 στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Προσέγγιση στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας» με τη συμμετοχή του π.Σπυρίδωνος Βασιλάκου και του ιερομονάχου Ιγνατίου από την Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων