19/10/2020 19/10/2020 Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, οι νεωκόροι της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου αντίκρισαν έκπληκτοι το σύνολο της επίθεσης βανδαλισμού κατά του Ιερού Ναού του γνωστού προαστίου των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα εναντίον της εισόδου, των σκαλιών και ιδιαιτέρως εναντίον του περίλαμπρου ψηφιδωτού με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού...
Ενορίες : Άγιος Ελευθέριος Χαλανδρίου
19 Οκτωβρίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 20:49

Αποκατάσταση της βέβηλης επίθεσης στο Χαλάνδρι

Διαδώστε:
Αποκατάσταση της βέβηλης επίθεσης στο Χαλάνδρι

Στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου, οι νεωκόροι της Ενορίας Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου αντίκρισαν έκπληκτοι το σύνολο της επίθεσης βανδαλισμού κατά του Ιερού Ναού του γνωστού προαστίου των Αθηνών, ο οποίος έλαβε χώρα εναντίον της εισόδου, των σκαλιών και ιδιαιτέρως εναντίον του περίλαμπρου ψηφιδωτού με την εικόνα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Οι εφημέριοι του Ιερού Ναού αντίκρισαν ελαχίστως αργότερα το ίδιο θέαμα, οπότε περίλυποι και με βαθύ στεναγμό ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προσήλθαν και προχώρησαν στα απαραίτητα για την έρευνα της βέβηλης επίθεσης.

Το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» επικοινώνησε με τον Ιερό Ναό εκ μέρους του οποίου εκφράζεται βαθύτατη θλίψη για το σημερινό περιστατικό.

Σήμερα, 19 Οκτωβρίου, το πρωί, ευλαβείς ενορίτες και όσοι αγαπούν απο καρδιάς τον Άγιο Ελευθέριο Χαλανδρίου, έσπευσαν να αποκαταστήσουν το σύνολο των φθορών στην πρόσοψη, στις σκάλες και στο ψηφιδωτό του Ιερού Ναού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση των ενοριτών ήταν συγκινητική, τηλεφώνοντας, ερωτώντας και σπεύδοντας να πληροφορηθούν για την ταχεία αποκάτασταση των ζημιών, η οποία, όπως φαίνεται απο τις φωτογραφίες, είναι πλέον πλήρης, με τον ιερό ναό να επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς του.

 

 

Οι Εικόνες της θλίψης απο τη χθεσινή επίθεση βεβήλωσης της 18ης Οκτωβρίου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων