20/12/2023 20/12/2023 Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ετοίμασαν σήμερα μελομακάρονα και κουραμπιέδες που θα δοθούν ανήμερα των Χριστουγέννων στους απόρους της πόλης. Καθημερινά στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο προσφέρουν γεύματα αγάπης σε πάνω από 140 άτομα ενισχύοντας τη θέληση για Κοινωνική Αλληλεγγύη και σεβασμό στον άνθρωπο. Η προσφορά αυτών των γυναικών φυσικά...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 14:08

Αργολίδα: Γεύματα αγάπης, μελομακάρονα και κουραμπιέδες από το συσσίτιο Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Αργολίδα: Γεύματα αγάπης, μελομακάρονα και κουραμπιέδες από το συσσίτιο Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο

Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ετοίμασαν σήμερα μελομακάρονα και κουραμπιέδες που θα δοθούν ανήμερα των Χριστουγέννων στους απόρους της πόλης.

Καθημερινά στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο προσφέρουν γεύματα αγάπης σε πάνω από 140 άτομα ενισχύοντας τη θέληση για Κοινωνική Αλληλεγγύη και σεβασμό στον άνθρωπο. Η προσφορά αυτών των γυναικών φυσικά συνεχίζεται και τις ημέρες των εορτών όπου ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τα μελομακάρονα, και τους κουραμπιέδες.

Στην προετοιμασία του συσσιτίου παραβρέθηκε και η έκτη τάξη του Δημοτικού σχολείου Σκαφιδακίου Αργολίδας ,όπου τα μικρά παιδιά μαζί με τη δασκάλα τους ενημερώθηκαν για το έργο της Δομής.

 

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων