20/10/2020 20/10/2020 Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Αστυνομίας στον ομώνυμο ναό στο Παγκράτι. Στον προαύλιο χώρο υπήρχαν καρέκλες με τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τον πιστό λαό, που ανέμενε καρτερικά προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα και τα ιερά λείψανα του Αγίου Αρτεμίου. Κλήρος και λαός τίμησαν την ενορία του...
Ενορίες : Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι
20 Οκτωβρίου, 2020 - 12:43

“Αρκεί να ταπεινωθούμε και ο Θεός θα μας βοηθήσει”

Διαδώστε:
“Αρκεί να ταπεινωθούμε και ο Θεός θα μας βοηθήσει”

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αρτεμίου, προστάτου της Αστυνομίας στον ομώνυμο ναό στο Παγκράτι.

Στον προαύλιο χώρο υπήρχαν καρέκλες με τις προβλεπόμενες αποστάσεις για τον πιστό λαό, που ανέμενε καρτερικά προκειμένου να προσκυνήσει την εικόνα και τα ιερά λείψανα του Αγίου Αρτεμίου.


Κλήρος και λαός τίμησαν την ενορία του Αγίου Αρτεμίου τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Στο κήρυγμα του ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος τόνισε πως πρέπει να έχουμε ελπίδα στον Θεό και μόνο τότε δεν θα φοβόμαστε τίποτα ούτε πανδημίες, ούτε πλημύρες.
«Όποιος είναι με τον Χριστό αυτός θα ταλαιπωρηθεί, αλλά στο τέλος θα σωθεί» σημείωσε ενώ πρόσθεσε πως «Αρκεί να ταπεινωθούμε και ο Θεός θα μας βοηθήσει και θα δώσει την αγάπη του».
Στο τέλος ευχαρίστησε τους ιερείς του ναού για την φιλοξενία ευχόμενος υγεία στον πιστό λαό της ενορίας.

Φωτορεπορτάζ Γιώργος Φερδής

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων