01/03/2021 01/03/2021 Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή του Ασώτου, 28.2.2021, μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, προγραμματισμένος έλεγχος για ανίχνευση κρουσμάτων Covid-19. Η σειρά αυτών των ελέγχων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Κέντρου Λόγου “Αληθώς”, μετά από σχετικό αίτημα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στον ΕΟΔΥ Ζακύνθου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Βανάτου κ. Τιμόθεο Στραβοπόδη και...
Ενορίες : Ναός της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου
01 Μαρτίου, 2021 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 11:00

Αρνητικά rapid test στην Ενορία Βανάτου

Διαδώστε:
Αρνητικά rapid test στην Ενορία Βανάτου

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή του Ασώτου, 28.2.2021, μετά τη Θεία Λειτουργία, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, προγραμματισμένος έλεγχος για ανίχνευση κρουσμάτων Covid-19.

Η σειρά αυτών των ελέγχων πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Κέντρου Λόγου “Αληθώς”, μετά από σχετικό αίτημα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου στον ΕΟΔΥ Ζακύνθου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Βανάτου κ. Τιμόθεο Στραβοπόδη και την Τροχαία Ζακύνθου.


Κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ, αποτελούμενη από την κ. Σοφία Κακαέ και τον κ. Δημήτριο Κουρή, διενέργησαν συνολικά 68 rapid tests, τα οποία ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
Σημειωτέον ότι ο αριθμός αυτός είναι αξιοπρόσεκτος, δεδομένου ότι οι εξετασθέντες προέρχονταν από όλες τις ηλικίες και διάφορα μέρη του νησιού, μεταξύ των οποίων και ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα της Ζακύνθου.
Τα μέλη της Κ.Ο.Μ.Υ. και την Τροχαία Ζακύνθου ευχαρίστησαν θερμά για την ευγένεια και την καλοσύνη τους υπέρ της κοινής ωφέλειας ο Εφημέριος και Πρόεδρος Βανάτου.

Πηγή: Νυχθημερόν

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων