05/02/2019 05/02/2019 Είναι το μοναδικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Βιβλιοπωλείο που λειτουργεί στην πόλη της Άρτας, υπό την φροντίδα του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου και την ευλογία του εκάστοτε Μητροπολίτου Άρτης. Στεγάζεται στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου αυτής, αποτελώντας συνάμα σημείο αναφοράς για την πόλη. Αυτό πιστοποιεί, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο ευσεβής λαός, ο οποίος...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Άρτης
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:53

Άρτα: 20 χρόνια λειτουργίας του Ορθοδόξου Βιβλιοπωλείου

Διαδώστε:
Άρτα: 20 χρόνια λειτουργίας του Ορθοδόξου Βιβλιοπωλείου

Είναι το μοναδικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Βιβλιοπωλείο που λειτουργεί στην πόλη της Άρτας, υπό την φροντίδα του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου και την ευλογία του εκάστοτε Μητροπολίτου Άρτης. Στεγάζεται στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου αυτής, αποτελώντας συνάμα σημείο αναφοράς για την πόλη.

Αυτό πιστοποιεί, η μεγάλη ανταπόκριση που έδειξε ο ευσεβής λαός, ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια. Ως ανταπόδοση και αντίδωρο στην αγάπη του κοινού, για όλο το 2019 θα γίνουν γενναίες προσφορές – εκπτώσεις σε συγκεκριμένους τίτλους βιβλίων, από 20% έως και 80% και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αυτών.

Το Βιβλιοπωλείο συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, τον Ιούνιο του 1999, μέχρι σήμερα, έθεσε ως βασικό σκοπό την προβολή και προώθηση της γνήσιας χριστιανικής ορθόδοξης βιβλιογραφίας, γι΄αυτό τοποθετήθηκαν τίτλοι και αξιόλογες εκδόσεις από γνωστούς εκδοτικούς οίκους και πολλούς θεολογικούς Συλλόγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων