12/04/2019 12/04/2019 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Ο εφημέριος του ναού, π. Απόστολος Ρήγας και όλοι οι πιστοί υποδέχθηκαν τον σεπτό Ποιμενάρχη στην όμορφη κωμόπολη τους και του ευχήθηκαν να έχει μία καρποφόρα ποιμαντορία. Με τη σειρά του, ο Σεβ. κ. Ιερώνυμος, αφού...
Ενορίες : Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου
12 Απριλίου, 2019 - 13:20

Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Άγιο Αθανάσιο Ριζομύλου (φώτο)

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Άγιο Αθανάσιο Ριζομύλου (φώτο)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ριζομύλου τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Ο εφημέριος του ναού, π. Απόστολος Ρήγας και όλοι οι πιστοί υποδέχθηκαν τον σεπτό Ποιμενάρχη στην όμορφη κωμόπολη τους και του ευχήθηκαν να έχει μία καρποφόρα ποιμαντορία.

Με τη σειρά του, ο Σεβ. κ. Ιερώνυμος, αφού ευχαρίστησε κλήρο και λαό για την υποδοχή που του επεφύλαξαν, μίλησε για τη σημασία του Μυστηρίου, ανέλυσε την παραβολή του καλού Σαμαρείτη και παρότρυνε τους πιστούς να φροντίζουν εκτός από την σωματική τους υγεία, κυρίως την πνευματική τους υγεία και κατάσταση, μετέχοντας στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας ούτως ώστε να είναι έτοιμοι πάντοτε απένατι στο κάλεσμα του Αγίου Θεού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων