05/05/2023 06/05/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνσταντίου με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός της Αναστάσεως ως βίωμα των...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου
05 Μαΐου, 2023 - 19:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2023 - 0:48

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου

Με λαμπρότητα τελέστηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου, Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδρούσης κ. Κωνσταντίου με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός της Αναστάσεως ως βίωμα των Αγίων και της Αγίας Ειρήνης και ως σκοπό της ζωής τους με κορύφωση το μαρτύριο τους.

Προ της απολύσεως ευχαρίστησε καθηκόντως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για την άδεια και ευλογία του να παραστεί στην πανήγυρη του Ιερού Ναού και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Τίτο Γαρεφαλάκη για την τιμητική πρόσκληση στην πανήγυρη της Αγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων