13/06/2020 13/06/2020 Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο εσπερινός της εορτής των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πρόνοια Ναυπλίου. Σε φυσική σπηλιά ανατολικά της συνοικίας Πρόνοιας, έχει διαμορφωθεί ο μικρός ναός των Αγίων Πάντων. Κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστοί προσέρχονται για να τιμήσουν όλους τους Αγίους. Ο ναός αυτός ήταν ο πρώτος κοιμητηριακός ναός του Ναυπλίου...
Ενορίες : Άγιοι Πάντες Πρόνοιας Ναυπλίου
13 Ιουνίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2020 - 23:24

Πανηγυρικός εσπερινός των Αγίων Πάντων στην Πρόνοια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός εσπερινός των Αγίων Πάντων στην Πρόνοια Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο εσπερινός της εορτής των Αγίων Πάντων στο ιστορικό εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Σε φυσική σπηλιά ανατολικά της συνοικίας Πρόνοιας, έχει διαμορφωθεί ο μικρός ναός των Αγίων Πάντων. Κάθε χρόνο εκατοντάδες πιστοί προσέρχονται για να τιμήσουν όλους τους Αγίους. Ο ναός αυτός ήταν ο πρώτος κοιμητηριακός ναός του Ναυπλίου έως και το 1856. Χτισμένος με πανοραμική θέα όλης της πόλης.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ, π. Γεώργιος Σελλής, παρουσία πλειάδας ιερέων από τη Μητρόπολη Αργολίδος.

Φέτος λόγω των μέτρων για τον covid- 19 δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερής εικόνας των Αγίων Πάντων.

 

 

 

Δείτε το βίντεο του πανηγυρικού εσπερινού εδώ:

Κείμενο, φωτογραφίες και βίντεο: Ευάγγελος Μπουγιώτης 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων