12/12/2021 12/12/2021 Το διαδικτυακό “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού θα φιλοξενήσει τον ιεραπόστολο στην Σιέρα Λεόνε Αρχιμανδρίτη π. Θεμιστοκλή Αδαμόπουλο, την Κυριακή 12/12/2021, ώρα 20:30. Ο πατήρ Θεμιστοκλής βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Πολιτιστικού & Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ», ο οποίος θα τον βραβεύσει για το έργο του ως «Έλληνα του εξωτερικού...
Ενορίες : Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού
12 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2021 - 17:57

Αρχονταρίκι στην Φανερωμένη Χολαργού: «Στον καιρό της απομόνωσης, ας μη μένουμε μόνοι!»

Διαδώστε:
Αρχονταρίκι στην Φανερωμένη Χολαργού: «Στον καιρό της απομόνωσης, ας μη μένουμε μόνοι!»

Το διαδικτυακό “Αρχονταρίκι” του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού θα φιλοξενήσει τον ιεραπόστολο στην Σιέρα Λεόνε Αρχιμανδρίτη π. Θεμιστοκλή Αδαμόπουλο, την Κυριακή 12/12/2021, ώρα 20:30. Ο πατήρ Θεμιστοκλής βρίσκεται τις μέρες αυτές στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Πολιτιστικού & Επιστημονικού Συλλόγου «ΑΡΓΩ», ο οποίος θα τον βραβεύσει για το έργο του ως «Έλληνα του εξωτερικού που διαπρέπει στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς», σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη την Πέμπτη 16/12. Το βραβείο θα απονείμει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως κάθε Κυριακή, θα σταλεί λινκ στο email των ενδιαφερομένων 1-2 ώρες πριν την συνάντηση. Για τυχόν επίλυση αποριών ή βοήθεια για τεχνικά προβλήματα σχετικά με τη σύνδεση, οι ακρατές μπορούν να στείλουν email στο: [email protected] και, κατά την ώρα της συνάντησης, μπορούν να καλέσουν τον κ. Χαράλαμπο (Μπάμπη) Κωστόπουλο, ο οποίος διαχρονικά συνδράμει το έργο αυτό της ενορίας μας, στο τηλέφωνο: 6973304540.

Στο μεσοδιάστημα στο κανάλι του Ναού στο Youtube, οι πιστοί μπορούν να ακούσουν την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού, Αρχιμανδρίτη Συμεών Βενετσιάνου με θέμα: “Η θεραπεία της συγκύπτουσας ως αφορμή για γενική θεώρηση της θέσης της γυναίκας μέσα στην Εκκλησία“.

Επίσης, αξίζει να παρακολουθήσετε την καθηλωτική συνέντευξη (διάρκειας 14΄) του αυριανού ομιλητή στο τηλεοπτικό δίκτυο NGTV.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων