28/04/2021 28/04/2021 Δέματα Αγάπης προς τις οικογένειες των άπορων αδελφών μας διέθεσε χθες, Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, η ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως. Αισθανόμαστε πιεστικό το χρέος , να σας εκφράσουμε τα ευγνώμονα συναισθήματά μας, διότι φιλοφρόνως προσφέρατε μέσα από την μεγάλη αγάπη σας, όλα αυτά τα προϊόντα τα οποία εδόθησαν στους αδελφούς μας. Δοξάζουμε Τον Πανάγαθο...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως
28 Απριλίου, 2021 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 17:01

Δέματα Αγάπης προσέφερε η ενορία Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως

Διαδώστε:
Δέματα Αγάπης προσέφερε η ενορία Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως

Δέματα Αγάπης προς τις οικογένειες των άπορων αδελφών μας διέθεσε χθες, Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου, η ενορία της Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως.

Αισθανόμαστε πιεστικό το χρέος , να σας εκφράσουμε τα ευγνώμονα συναισθήματά μας, διότι φιλοφρόνως προσφέρατε μέσα από την μεγάλη αγάπη σας, όλα αυτά τα προϊόντα τα οποία εδόθησαν στους αδελφούς μας. Δοξάζουμε Τον Πανάγαθο Θεό μας, γιατί στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι με καρδιά, με πίστη και ευλάβεια προς Τον Θεό και την Εκκλησία Του κι αυτό διαπιστώνεται έμπρακτα και με την δική σας προσφορά, όπου είναι η κορυφαία και θεμελιώδη αρετή της έμπρακτης αγάπης σας προς το συνάνθρωπο. Δεχτείτε ως ευχαριστιακό αντίδωρο, την βαθιά εκτίμηση μας, την προσευχή μας και τις εγκάρδιες ευχές μας, για την πολύτιμη υγεία σας, για την μακροημέρευση, τόσο εσάς όσο και των οικογενειών σας. Καλό Πάσχα!!! Καλή & Ευλογημένη Λαμπροφόρο Ανάσταση!!!”, αναφέρει η ανακοίνωση της ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων