23/04/2020 23/04/2020 Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η Κυβερνητική απόφαση, η Ενορία Την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2020, ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας εορτάζει τη Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Βηματαρίσσης.  Από τον προηγούμενο Νοέμβριο στην Ευαγγελίστρια βρίσκεται γνήσιο αντίγραφο της θαυματουργού εφέστιας εικόνος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου,προσφορά του Καθηγουμένου αυτής Γέροντος Εφραίμ προς ευλογία και...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
23 Απριλίου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 16:48

Διαδικτυακά και Ραδιοφωνικά οι ακολουθίες της εορτής της Παναγίας Βηματάρισσας

Διαδώστε:
Διαδικτυακά και Ραδιοφωνικά οι ακολουθίες της εορτής της Παναγίας Βηματάρισσας

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η Κυβερνητική απόφαση, η Ενορία Την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2020, ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας εορτάζει τη Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Βηματαρίσσης. 

Από τον προηγούμενο Νοέμβριο στην Ευαγγελίστρια βρίσκεται γνήσιο αντίγραφο της θαυματουργού εφέστιας εικόνος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου,προσφορά του Καθηγουμένου αυτής Γέροντος Εφραίμ προς ευλογία και στήριγμα του πειραϊκού λαού.

• Το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21,15 θα ψαλεί Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια στις 22.00 ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

• Την Κυριακή το πρωί στις 7.00 θα ψαλεί η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία του Ευαγγελιστού Μάρκου.

Θα ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

• Την Κυριακή το απόγευμα στις 6.00 θα ψαλεί ο Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανών προς τιμήν της Παναγίας Βηματάρισσας και του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

Όλες οι ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Θα μεταδοθούν:

• Διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr και
• Ραδιοφωνικά μέσω της «Πειραϊκής Εκκλησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων