24/10/2021 24/10/2021 Αναστάσιμος Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή, το πρωί, 24 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, του ομώνυμου Δήμου της Αττικής, όπου λαμβάνουν χώρα οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021», της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους της ενορίας, τον ιεροδιάκονο π. Ιωάννη Μπούτση...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Δήμου Αγίου Δημητρίου
24 Οκτωβρίου, 2021 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2021 - 17:01

«ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021»: Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
«ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021»: Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού

Αναστάσιμος Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή, το πρωί, 24 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, του ομώνυμου Δήμου της Αττικής, όπου λαμβάνουν χώρα οι πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021», της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους της ενορίας, τον ιεροδιάκονο π. Ιωάννη Μπούτση και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών, Πρωτοψάλτου Γεωργίου Καμαριάρη και Λαμπαδαρίου κ. Ιωάννη Βαζούρα.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα, ακολούθησε στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού το «Ενοριακό Αρχονταρίκι» με προσκεκλημένο τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με τη παρουσία πλήθους πιστών.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων