23/10/2022 24/10/2022 Με θέμα: «Γνώρισόν μοι, Κύριε, ὁδὸν ἐν ᾗ πορεύσομαι» (Ψαλμ. 142,8)» και ομιλητή τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, ολοκλήρωθηκαν οι διήμερες κατηχητικές ομιλίες του στις εορταστικές εκδηλώσεις «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών.  Σύμφωνα με το πρόγραμμα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ώρα...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής
23 Οκτωβρίου, 2022 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 5:47

«ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022»: Πλήθος πιστών στις ομιλίες του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
«ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022»: Πλήθος πιστών στις ομιλίες του Μητροπολίτη Λεμεσού

Με θέμα: «Γνώρισόν μοι, Κύριε, ὁδὸν ἐν ᾗ πορεύσομαι» (Ψαλμ. 142,8)» και ομιλητή τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, ολοκλήρωθηκαν οι διήμερες κατηχητικές ομιλίες του στις εορταστικές εκδηλώσεις «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022» που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, ώρα 7:00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Γέροντας Γαβριήλ, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος Ευβοίας, και θέμα: «Εμπειρίες από τους Αγίους της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ». Να σημειωθεί ότι, ο Γέροντας Γαβριήλ θα κομίσει στο Ναό ως ευλογία τμήμα της χειρός του Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος για τον ασπασμό του, από τους πιστούς.

Η 22η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με κατανυκτική αγρυπνία στην οποία ιερούργησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη και Αρχιερατικός Επίτροπος ΙΑ’ Αρχ. Περιφέρειας Ι.Α.Α.

Έψαλε ο βυζαντινός χορός «Ωκτώηχος», υπό τη διεύθυνση των Πρωτοψαλτών κ.κ. Άγγελου Σιώτου και Παναγιώτου Σιώτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022: Αναστάσιμος Εσπερινός από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων