28/10/2022 28/10/2022 Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022» χθες Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, μεταφέρθηκαν στο Παρεκκλήσιο της Αγία Σκέπης όπου βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο οποίος τελέστηκε στις 6.00 το...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Ομωνύμου Δήμου
28 Οκτωβρίου, 2022 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 9:10

”ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022”: Στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης η 26η μέρα

Διαδώστε:
”ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022”: Στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης η 26η μέρα

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2022» χθες Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, μεταφέρθηκαν στο Παρεκκλήσιο της Αγία Σκέπης όπου βρίσκεται στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο ξενώνας φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων επί της οδού Λεμεσού 17, υπό τη διεύθυνση της Μ.Κ.Ο. “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο οποίος τελέστηκε στις 6.00 το απόγευμα μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, συμμετείχαν οι Ιερείς του Ιερού Ναού.

Ακολούθησε ιερά αγρυπνία με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, με λειτουργό και ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Βαρθολομαίο, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, τιμώντας ταυτόχρονα και την θαυματουργό εικόνα της “ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ”, της οποίας ακριβές αντίγραφο προερχόμενο από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Όρους, ευρίσκεται στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του ισογείου Ιερού Ναού μας.

Έψαλαν οι Πρωτοψάλτες κ. κ. Χαράλαμπος Καλαπανίδας καί Παναγιώτης Χατζηγεωργίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ώρα 7.00 το απόγευμα, ομιλητής θα είναι ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Παπανικολάου, Θεολόγος-Ιατρός, με θέμα: “Πιστός άχρι θανάτου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων