30/10/2023 30/10/2023 Αναστάσιμος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, 29 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, της οποίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, πλαισιώμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο και με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές συνάξεις κατά τις πολυήμερες εορταστικές...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου ομωνύμου Δήμου
30 Οκτωβρίου, 2023 - 7:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 9:26

”ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023” 29η μέρα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο

Διαδώστε:
”ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023” 29η μέρα: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο

Αναστάσιμος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Κυριακή το πρωί, 29 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, της οποίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, πλαισιώμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού, ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο και με τον οποίο ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές συνάξεις κατά τις πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023».

Έψαλαν πολυμελείς Βυζαντινοί χοροί υπό τη διεύθυνση των Ιεροψαλτών του Ιερού Ναού κ. κ. Γεώργιου Καμαριάρη και Ιωάννη Βαζούρα.

Η Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ματθαίο Χάλαρη, εκ μέρους των Ιερέων του Ναού, των Μελών Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, των Συνεργατών Ποιμαντικού Έργου και όλων των πιστών που συμμετείχαν στη Θεία Λατρεία, προσφέροντάς του ένα αναμνηστίκο δώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων