12/04/2020 12/04/2020 ΧΟΛΑΡΓΟΣ – Ήδη, από παρά πολύ πρωί, ο κόσμος ήταν εκεί, ευλαβικός, υπομονετικός, ίσως λίγο θλιμμένος, γιατί δε συμμετείχε μαζικά στην Θεία Λειτουργία των Βαΐων, αλλά και ιδιαιτέρως χαρούμενος, γιατί σε λίγα λεπτά θα προσέφερε ένα σημαντικό δώρο Θεού. Την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, από ώρα 9:00 π.μ. έως ώρα 1:30 μ.μ.στη μεγάλη αίθουσα του...
Ενορίες : Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Χολαργού
12 Απριλίου, 2020 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2020 - 18:01

Δίνοντας αίμα την Κυριακή των Βαΐων

Διαδώστε:
Δίνοντας αίμα την Κυριακή των Βαΐων

ΧΟΛΑΡΓΟΣ – Ήδη, από παρά πολύ πρωί, ο κόσμος ήταν εκεί, ευλαβικός, υπομονετικός, ίσως λίγο θλιμμένος, γιατί δε συμμετείχε μαζικά στην Θεία Λειτουργία των Βαΐων, αλλά και ιδιαιτέρως χαρούμενος, γιατί σε λίγα λεπτά θα προσέφερε ένα σημαντικό δώρο Θεού.

Την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, από ώρα 9:00 π.μ. έως ώρα 1:30 μ.μ.στη μεγάλη αίθουσα του συλλόγου “ΣΗΜΑΝΤΡΟ” της Ενορίας Ιερού Ναού Φανερωμένης Χολαργού έλαβε χώρα η τακτική αιμοδοσία, και, όπως με ευστοχία δηλώνουν οι υπεύθυνοι της Ενορίας: “Η καταστροφική πανδημία του COVID-19 άλλαξε τη ζωή και τις συνήθειές μας. Όμως, κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Πολλοί συνάνθρωποί μας δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για την αποκατάσταση της κλονισμένης τους υγείας και, μέρα με τη μέρα, γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Κάθε ημέρα που περνάει, τ’ αποθέματα αίματος μειώνονται!”.

Των Βαΐων, στην αίθουσα του «Σημάντρου» οι όντως πολυάριθμοι εθελοντές αιμοδότες ένιωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια υπόθεση ζωής που αφορά όλους μας. Να δώσουν μαζί, λίγο από το αίμα που ρέει στις φλέβες τους, δηλώνοντας έτσι έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, την αγάπη τους στους ασθενείς και πάσχοντες: “Στη δοκιμασία αυτή, στη μικρή ή μεγάλη περιπέτεια της υγείας τους, όσοι ασθενούν κατ’ αυτές τις ώρες, παίρνουν δύναμη από την δική μας αγάπη και παρουσία”.

Φθάνοντες προς την Ανάστατη του γλυκυτάτου Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ας ευχηθούμε την ταχεία απαλλαγή από όλα ετούτα που ταλαιπωρούν και δοκιμάζουν την Ελλάδα μας, άλλα και ολόκληρη την οικουμένη. Σήμερα, στο “Σήμαντρο” ήταν μία ημέρα ηλιόλουστη που πλέον προσμένει με αδημονία την Καλή Ανάσταση και το Χριστός Ανέστη!

Κώστας Παναγόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – Φώτο: Γιώργος Βασιλείου

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων