11/07/2022 11/07/2022 Με λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέσθη δισαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022. Του μυστηρίου της Αναιμάκτου Μυσταγωγίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ και συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νικοπόλεως κ.κ. Θεμιστοκλής, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος υπηρετεί την ορθόδοξη ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε ο οποίος και...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νείλου
11 Ιουλίου, 2022 - 16:20

Δισαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς

Διαδώστε:
Δισαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς

Με λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέσθη δισαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Νείλου Πειραιώς την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.

Του μυστηρίου της Αναιμάκτου Μυσταγωγίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ και συλλειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νικοπόλεως κ.κ. Θεμιστοκλής, εκ του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, ο οποίος υπηρετεί την ορθόδοξη ιεραποστολή στη Σιέρρα Λεόνε ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο στους παριστάμενους πιστούς. Στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο αποστολικό ανάγνωσμα της ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων