28/10/2020 28/10/2020 Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου επι τη ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης, αλλά και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τελέσθηκε με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας από τον Οικονόμο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη εφημέριο ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας και τους ιεροψάλτες η επίσημος Δοξολογία της Εθνικής Επετείου με την παρουσία...
Ενορίες : Ιερός Ναός Παναγίας Παραβουνιώτισσας
28 Οκτωβρίου, 2020 - 17:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 17:07

Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Δοξολογία 28ης Οκτωβρίου στην Ερέτρια

Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου επι τη ευκαιρία της εορτής της Αγίας Σκέπης, αλλά και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τελέσθηκε με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Ερέτριας από τον Οικονόμο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη εφημέριο ιερού ναού Παναγίας Παραβουνιώτισσας και τους ιεροψάλτες η επίσημος Δοξολογία της Εθνικής Επετείου με την παρουσία των τοπικών αρχών.

Συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό υπήρχε η παρουσία του Δημάρχου Ερέτριας κ. Ιωάννου Δημητρόπουλου του Αντιδημάρχου κ. Κηρύκου Μπασινά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντωνίου Ανδρουλάκη του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελου Τσώκου του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ερετρίας κ. Μάριος Παντελής του πρώην Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος κ. Νικολάου Αρβανίτη επίσης παρέστησαν ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερετρίας Υπαστυνόμος Α’ κ. Παναγιώτης Μπακούτης ο Λιμενάρχης Υποπλοίαρχος ΛΣ κ. Χαράλαμπος Κρυσταλόγιαννης και άλλοι τοπικοί φορείς επίσης συμμετείχαν αντιπροσωπεία μαθητών σημαιοφόρων των σχολικών μονάδων της Ερέτριας καθώς επίσης τα παιδιά με τις παραδοσιακές ενδυμασίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερετρίας (Κωνσταντής Κανάρης) και οι πιστοί τηρούντων των υγειονομικών διατάξεων.

Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε στον ιερό ναό ο Καθηγητής του Λυκείου Ερετρίας κ. Κωνσταντίνος Λειβαδίτης. Ακολούθησε κατά τα διατεταγμένα ως είθισται η επιμνημόσυνος δέησις εις το ηρώο των πεσόντων και η κατάθεση στεφάνων παρουσία των αρχών και των αντιπροσωπειών των μαθητών των σχολικών μονάδων του Δήμου Ερετρίας και των δημοτών.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης Ηρακλής Κοκκάλας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων