17/10/2022 17/10/2022 Τρία κιβώτια με είδη ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων προσέφερε ο πρόεδρος της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης στους κ.κ. Κωνσταντίνο Κεχαγιά και Σταύρο Κανικατσίκ, Επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, τους οποίους υποδέχθηκε στα γραφεία της Φ.Α.Α.Θ. Ο κ. Κεχαγιάς ευχαρίστησε, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, τον κ. Κωνσταντινίδη για την, επί σειρά ετών,...
Ενορίες : Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης
17 Οκτωβρίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2022 - 14:40

Δωρεά ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Δωρεά ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης

Τρία κιβώτια με είδη ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων προσέφερε ο πρόεδρος της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης στους κ.κ. Κωνσταντίνο Κεχαγιά και Σταύρο Κανικατσίκ, Επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, τους οποίους υποδέχθηκε στα γραφεία της Φ.Α.Α.Θ.

Ο κ. Κεχαγιάς ευχαρίστησε, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, τον κ. Κωνσταντινίδη για την, επί σειρά ετών, στήριξη και συνδρομή της Αδελφότητας στην κάλυψη των αναγκών των απόρων της ενορίας του Ναού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων