21/10/2019 21/10/2019 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 ο δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (Τεστ Παπ) της Ενορίας Αγίου Νικολάου-Μπούρτζι της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος. Ενας ικανός αριθμός γυναικών της Ενορίας εξετάσθηκε δωρεάν από τις Μαίες του Κ. Υ. Χαλκίδος κ. Τζουμακίδου Φωτεινή και κ. Κουβαρά Μαρία, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά που βρέθηκαν εκεί και προσέφεραν τις...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου-Μπούρτζι
21 Οκτωβρίου, 2019 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 22:28

Δωρεάν Γυναικολογικός Έλεγχος στην Ενορία Αγίου Νικολάου – Μπούρτζι

Διαδώστε:
Δωρεάν Γυναικολογικός Έλεγχος στην Ενορία Αγίου Νικολάου – Μπούρτζι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 ο δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (Τεστ Παπ) της Ενορίας Αγίου Νικολάου-Μπούρτζι της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Ενας ικανός αριθμός γυναικών της Ενορίας εξετάσθηκε δωρεάν από τις Μαίες του Κ. Υ. Χαλκίδος κ. Τζουμακίδου Φωτεινή και κ. Κουβαρά Μαρία, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά που βρέθηκαν εκεί και προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τούς.

Το θέμα της πρόληψης είναι πολύ λεπτό και μείζονος σημασίας για την υγεία κάθε ανθρώπου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορέσαμε με την μεγάλη προσφορά και βοήθεια των ιατρών του Κ. Υ Χαλκίδος να έχουμε πρόσβαση στο αγαθό αυτό της πρόληψης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων