11/02/2022 11/02/2022 Την προσεχή Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, η Ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων θα τελέσει το Μνημόσυνο των Ενοριτών της που απεβίωσαν το 2021. Την προηγούμενη χρονιά 49 αδελφοί μας μετέστησαν στην αιωνιότητα και η Ενορία σαν ελάχιστο φόρο Τιμής και Σεβασμού στην μνήμη τους θα προσευχηθεί για την ανάπαυση τους . Την Θεία...
Ενορίες : Αγίων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 10:53

Δυο πρωτότυπες Συνάξεις στην Ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Δυο πρωτότυπες Συνάξεις στην Ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Την προσεχή Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου, η Ενορία των Αγ. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων θα τελέσει το Μνημόσυνο των Ενοριτών της που απεβίωσαν το 2021.

Την προηγούμενη χρονιά 49 αδελφοί μας μετέστησαν στην αιωνιότητα και η Ενορία σαν ελάχιστο φόρο Τιμής και Σεβασμού στην μνήμη τους θα προσευχηθεί για την ανάπαυση τους . Την Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας , Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στην συνέχεια στις 11:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί η Σύναξη των νέων ζευγαριών της Ενορίας και η κοπή της Βασιλόπιτας. Η Σύναξη αυτή αφορά τα ζευγάρια που τέλεσαν πέρυσι ή πρόκειται να τελέσουν φέτος το Μυστήριο του Γάμου τους. Στο τέλος ο Επίσκοπος μας θα απευθύνει λόγο Πατρικό στους νέους της Ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων