26/08/2023 27/08/2023 Πανηγυρικά εορτάζεται στο Ναύπλιο η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι στις παρυφές του Παλαμηδίου. Πρόκειται για ένα παρεκκλήσιο του ενοριακού Ιερού Nαού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου έχει ανακαινιστεί προσφάτως από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού. Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο εφημέριος του Ναού...
Ενορίες : Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
26 Αυγούστου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2023 - 5:23

Εκατοντάδες φανουρόπιτες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου για τον Άγιο Φανούριο

Διαδώστε:
Εκατοντάδες φανουρόπιτες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου για τον Άγιο Φανούριο

Πανηγυρικά εορτάζεται στο Ναύπλιο η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι στις παρυφές του Παλαμηδίου.

Πρόκειται για ένα παρεκκλήσιο του ενοριακού Ιερού Nαού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου έχει ανακαινιστεί προσφάτως από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, τον Πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν για ακόμα μία χρονιά του Άγιο Φανούριο.

Οι γυναίκες από νωρίς το απόγευμα πήγαιναν τις φανουρόπιτες στην εκκλησία τάμα στον Άγιο Φανούριο ώστε να τους βοηθήσει κυρίως σε κάτι που του ζητούν.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων