28/04/2021 28/04/2021 Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό ναό το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, την Μεγάλη Τετάρτη (28 Απριλίου 2021). Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
28 Απριλίου, 2021 - 17:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2021 - 17:01

Εκατοντάδες κόκκινα αυγά και κουλούρια για άστεγους και ενορίτες

Διαδώστε:
Εκατοντάδες κόκκινα αυγά και κουλούρια για άστεγους και ενορίτες

Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του ιερού ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό ναό το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, την Μεγάλη Τετάρτη (28 Απριλίου 2021).

Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν πάνω από 500 κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα. Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας θα διανείμει κανονικά φαγητό και ανήμερα του Πάσχα. Ο Ιερέας του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος τόνισε πως κανένας πολίτης την ημέρα του Πάσχα δεν θα μείνει χωρίς γεύμα.

Για μία εβδομάδα οι εθελόντριες του συσσιτίου έφτιαχναν αυγά και τα έβαψαν με περίσσια αγάπη, μιας και το έργο του εθελοντισμού είναι ότι καλύτερο για τον ανθρώπινο πόνο. Η επικεφαλής του συσσιτίου Αδριάνα Μίχου και η εθελόντρια Δήμητρα Κουμπαρέλου έδωσαν όλη τους την αγάπη, για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων