13/04/2023 13/04/2023 Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του Ιερού Ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό Ναό το το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν πάνω από 500...
Ενορίες : Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου
13 Απριλίου, 2023 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 21:37

Εκατοντάδες κόκκινα αυγά και κουλούρια για το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Διαδώστε:
Εκατοντάδες κόκκινα αυγά και κουλούρια για το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Εθελόντριες από το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν εκατοντάδες κόκκινα αυγά και έφτιαξαν κουλούρια για τους απόρους του συσσιτίου του Ιερού Ναού αλλά και για τους ενορίτες που θα κάνουν Ανάσταση στον Ιερό Ναό το το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι εθελόντριες του συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου έβαψαν πάνω από 500 κόκκινα αυγά για την εορτή του Πάσχα. Το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας θα διανείμει κανονικά φαγητό και ανήμερα του Πάσχα.

Ο ιερέας του ναού και υπεύθυνος του συσσιτίου π. Ελευθέριος Μίχος τόνισε πως κανένας πολίτης την ημέρα του Πάσχα δεν θα μείνει χωρίς γεύμα. Για μία εβδομάδα οι εθελόντριες του συσσιτίου, έφτιαξαν τα αυγά και τα έβαψαν με περίσσια αγάπη, μιας και το έργο του εθελοντισμού είναι ότι καλύτερο για τον ανθρώπινο πόνο. Οι εθελόντριες με επικεφαλής του συσσιτίου Αδριάνα Μίχου δίνουν όλη τους την αγάπη για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία των κόκκινων αυγών και να δοθούν στους απόρους αλλά και τους πιστούς το βράδυ του Μεγάλου Σάββατου.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων