25/01/2024 25/01/2024 Τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες πιστοί από τον Πειραιά και την Αττική, επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών αψηφώντας το κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες,...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς
25 Ιανουαρίου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 15:29

Εκατοντάδες πιστοί προσκυνούν τον Άγιο Σεραφείμ τον Σάρωφ στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

Διαδώστε:
Εκατοντάδες πιστοί προσκυνούν τον Άγιο Σεραφείμ τον Σάρωφ στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

Τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες πιστοί από τον Πειραιά και την Αττική, επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, για να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών αψηφώντας το κρύο που επικρατεί αυτές τις ημέρες, προσέρχονται καρτερώντας με υπομονή να προσκυνήσουν τα ιερά σεβάσματα για να πάρουν την ευλογία του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ του ιαματικού.

Επιπλέον όπως κάθε ημέρα, έτσι και εχθές κατά τη διάρκεια της ημέρας πλήθος πιστών προσήλθαν να προσκυνήσουν, όπως και το απόγευμα που για ακόμα μια φορά κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό στην ομιλία του Γέροντα Νεκταρίου Μουλατσιώτη, όπου και στη συνέχεια σταυρώθηκαν όλοι οι πιστοί με το Τίμιο Ξύλο.

Όλα τα απογεύματα μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2024 θα πραγματοποιούνται ομιλίες στις 18:00, υπό του Καθηγουμένου Νεκταρίου Μουλατσιώτη. Ο Γέροντας Νεκτάριος καθημερινώς τα πρωϊνά 10:00 έως 14:00 θα εξομολογεί και θα σταυρώνει με τον Τίμιο Σταυρό που περιέχει Τίμιο Ξύλο από τον Σταυρό του Χριστού όλους τους πιστούς.

Τα δε απογεύματα καθημερινώς μετά την εσπερινή ομιλία στις 18:00 η ώρα θα σταυρώνει πάλι τους πιστούς με τον Τίμιο Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων